Takeldienst tessenderlo

takeldienst tessenderlo

Heeft u pech met uw wagen of bent u gestrand in tessenderlo en omgeving? Maak dan gebruik van de gespecialiseerde takeldienst tessenderlo. Zeven dagen per week kunt u 24 uur per dag een beroep doen op de professionele depannage dienst in tessenderlo.

Noodgedwongen gebruik moeten maken van een takeldienst is niet iets waar u op zit te wachten. Takeldienst tessenderlo helpt u met spoedige en deskundige interventies om het leed enigszins te verzachten. Er wordt gebruik gemaakt van een up-to-date wagenpark in combinatie met een jarenlange ervaring. Van personenwagens tot bestelwagens en van lichte vrachtwagens tot zwaardere voertuigen kunt u een beroep doen op de takel-, bergings- en sleepwerkzaamheden bij takeldienst tessenderlo.

Takeldienst tessenderlo: Wegtakelen van zowel personenvoertuigen als vrachtwagens

Takeldienst tessenderlo: Waar kunt u op rekenen als u een takeldienst in tessenderlo nodig heeft?

U kunt bij onze takel- en sleepdiensten die wij aanbieden steeds rekenen op:

  • Een service die 7 dagen per week 24 u op 24 u stand-by en bereikbaar is
  • Snelle tussenkomst
  • RepatriĆ«ring en berging van inzittenden en voertuig
  • Pechverhelpingsdienst en takeldienst
  • Verplaatsen en (af)slepen van uiteenlopende voertuigen
  • Indien gewenst en nodig levering van kraanwerk
  • Vriendelijke en ervaren medewerkers
  • Marktconforme tarieven

Takeldienst tessenderlo: Volledige takel- en depannage service

Niets is zo vervelend als bij panne of ongeval lang te moeten wachten op een takeldienst. Daarom zijn onze takelwagens snel ter plaatse en kunt u bij ons terecht voor eventuele herstellingswerkzaamheden. Alle automerken worden door ons met evenveel zorg nagekeken en hersteld. Bovendien is het mogelijk om in onze garage naast banden ook batterijen te kopen, dat is immers wel zo praktisch als u met kapotte banden of een defecte batterij te maken heeft. Een snelle en professionele dienstverlening is hetgeen u van ons mag en kunt verwachten. Als u een probleem heeft met uw wagen dat vlug opgelost dient te worden, doet u er goed aan om onze takeldienst te bellen.

Takeldienst tessenderlo: Particutessenderloe en zakelijke takeldienst

Mede dankzij onze jarenlange ervaring behoren naast veel tevreden particutessenderloen ook verschillende verzekeringsmaatschappijen, transportondernemers, expertisebureaus alsmede de lokale en federale politie tot onze tevreden klanten. Uiteraard beschikt onze onderneming over de benodigde getuigschriften om te mogen bergen, slepen en takelen. Eenmaal bij onze garage aangekomen, wordt uw wagen op een afgesloten terrein geparkeerd. Beschikt u over een bijstandsverzekering, dan kunt u bovendien gebruik maken van de vervangwagenservice en uw reis snel hervatten. Bent u transportondernemer of touringcarchauffeur en krijgt u onderweg te maken met een defect aan uw vrachtwagen en/of bus, ook dan kunt u een beroep op ons doen. Onze medewerkers zijn snel ter plaatse met een autolaadkraan die geschikt is voor zwaardere voertuigen. Uw voertuig wordt efficiƫnt en bovendien zorgvuldig afgesleept naar ons terrein. Daarnaast is het mogelijk om van onze takel- en sleepdiensten gebruik te maken als u in het buitenland gestrand bent. Contact opnemen is eenvoudig, onze medewerkers zijn slechts een kort telefoontje bij u vandaan. Laat ons uw zorgen op takelgebied uit handen nemen, u heeft immers bij een ongeval of pechgeval al genoeg aan uw hoofd. U kunt dag en nacht van onze diensten gebruik maken.