takeldienst westerlo

Takeldienst Kisser Xavier (Westerlo):

dé depannage- en takeldienst voor de provincie Antwerpen

Meer dan 30 jaar depannage-ervaring!

Depannage Kisser Xavier weet al ruim 30 jaar wat u van een depannageservice verwacht. Het betekent dag en nacht klaarstaan, snel ter plekke zijn en een vakkundige oplossing aanbieden, ongeacht het uur of de locatie. U moet naar uw werk of naar een andere afspraak; kortom, u heeft geen tijd te verliezen. Depannage Kisser Xavier is, dankzij de centrale ligging langs de E313, erg snel ter plaatse in de driehoek Westerlo – Geel – Herentals, maar biedt uiteraard ook een vlotte bediening buiten deze regio. Heeft u een probleem met uw wagen en wil u dat snel opgelost zien? Bel Depannage Kisser Xavier!

De meest complete service

Snel ter plaatse zijn en het probleem detecteren is de eerste stap. Maar uiteraard wil u graag permanent van het probleem verlost zijn. Depannage Kisser Xavier biedt daarom een volledige service aan. Kleine herstellingen worden snel en efficiënt ter plaatse uitgevoerd. Is er een probleem dat helaas niet ter plekke kan worden opgelost, zoals carrosserieschade na een ongeval? Dan zorgen wij voor de takeldienst naar onze garage, waar onze ervaren mekaniekers uw auto professioneel herstellen. Daarna kunt u beschikken over één van onze vervangwagens. Handig, toch?

U kan bij ons terecht voor de herstelling van alle merken, carrosseriewerken, het uitlezen van foutcodes en alle onderhoudsbeurten. Wij zijn een volwaardige garage met deskundige en ervaren medewerkers. Is uw auto total-loss? Wij verkopen tweedehandswagens met waarborg.

Vanzelfsprekend verkopen wij ook alle soorten batterijen en banden. Dat is immers een essentieel onderdeel van onze depannagedienst. Kortom, u vindt bij Depannage Kisser Xavier uit Westerlo alle diensten voor het onderhoud en herstel van uw wagen onder één dak. Zorg dat u steeds ons nummer bij de hand heeft. Wij zijn snel ter plaatse om u te depanneren.

Bent u op zoek naar een budgetdepannage met een zeer complete en professionele dienstverlening in de regio rond Westerlo? Neem dan contact op met Depannage Kisser Xavier. Wij depanneren in de hele provincie Antwerpen.