Onderhoud wagen

Zoekt u een betrouwbaar en betaalbaar onderhoudsadres voor uw wagen ? Wij zijn uw partner voor alle automerken en bieden een allesomvattende dienstverlening op onderhoudsvlak. Uw onderhoud wagen is in professionele handen bij onze moderne garage met eigen takeldienst.

Professioneel onderhoud wagen

Als merkonafhankelijk onderhoudsbedrijf kunt u bij ons terecht voor uiteenlopende reparatie en onderhoudswerkzaamheden van uw wagen. Wij voeren al jaren naar volle tevredenheid onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Reparatie en onderhoud. Regelmatige servicebeurten, maar ook dringende reparaties worden tegen aanvaardbare tarieven aan alle merken uitgevoerd.
  • Airco onderhoud en service. Zorg ervoor dat de luchtwegen in uw auto fris zijn en laat de airco reinigen en bijvullen.
  • Autoruitschade. Schade aan een autoruit ontstaat meestal door steeninslag. Blijf niet doorrijden met een sterretje, maar laat uw ruit vakkundig vervangen of repareren in onze autogarage.
  • Plaatsen van trekhaken. Zowel afneembare als vaste trekhaken worden door onze medewerkers aan uw auto geplaatst.
  • Remmen. Laat uw remmen op frequente basis nakijken, ze vormen een belangrijk onderdeel voor de veiligheid van uw auto. Zijn uw remmen versleten? Dan kunt u voor onderhoud wagen terecht voor zowel remblokken als remschijven.
  • Uitlaat. Heeft u een lekke uitlaat of is uw uitlaat dringend aan vervanging toe? U zult zien dat onze prijzen inclusief arbeidsloon best meevallen.
  • Het vervangen van (roet)filters.
  • Schokdempers vergroten uw rijcomfort. Heeft u problemen met de juiste wegligging laat uw schokdempers dan tijdig vervangen. Naast het beste comfort bent u dan ook zeker van een optimale veiligheid van uw wagen.

Klaar terwijl u wacht of toch liever een vervangauto?

Wachten terwijl uw wagen wordt gerepareerd, of van een servicebeurt wordt voorzien is uiteraard mogelijk. In onze wachtruimte kunt u onder het genot van een kopje koffie een tijdschrift lezen. Betreft het een meer omvangrijke reparatie of moeten er onverwachte onderdelen besteld worden, dan heeft u ook de keuze om gebruik te maken van een vervangwagen zolang uw eigen auto bij ons in de garage is.

Voor al uw particulier én zakelijk wagen onderhoud

Bent u voor uw bedrijfswagen(park) op zoek naar een betrouwbaar adres voor onderhoud en reparaties? Diverse tevreden ondernemers vonden reeds hun weg naar de garage. U bent bij ons verzekerd van voordelige tarieven en een overzichtelijke facturatie. Indien gewenst wordt een service contract op maat en wens afgestemd, waarmee u behoorlijk op de onderhoudskosten van uw bedrijfswagen(s) kunt besparen.

Duidelijke afspraken en spoedreparaties

Wij houden van een duidelijke communicatie met onze klanten. U kunt ons altijd telefonisch benaderen voor het plannen van een periodiek onderhoud. Zowel voor een groot, als een klein onderhoud kunt u een afspraak maken, hiermee voorkomen we lange wachttijden en weet u precies waar u aan toe bent. Staat u met pech? Dan is onze takeldienst 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Als uw auto is afgesleept naar onze garage dan kunnen noodzakelijke, kleine spoedreparaties worden, indien mogelijk, direct uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van banden, batterijen en het repareren / vervangen van ruiten. Bel ons voor een afspraak of een geheel vrijblijvende prijsopgave voor een reparatie aan uw wagen.